Denna sida uppdaterades senast 2000-03-06

Detta är min, dvs Larsas sida. Det står ju till och med här ovan. Född på St Görans sjukhus en vårdag i Mars 1963. Det är jag som gör det mesta på våra hemsidor. Om du undrar något så kontakta gärna mig eller titta längre ner där jag samlat länkar som jag själv mycket glädje och nytta av när jag designat våra sidor.
Så här skulle jag vilja ha det jämnt. Sol och värme på stranden och något kallt att dricka. Surfbrädan inte långt borta och skugga om det behövs. Ack så få de stunderna är nuförtiden.

Annars ägnar jag gärna tid med att skruva, såga, laga, svetsa, meka eller dona med olika saker och har alldeles självt plockat isär två folkvagnar och monterat ihop till en, något alldeles annorlunda att åka i på sommaren. Mer om detta under rubriken Folkans.

Just nu håller jag dock på att göra ett soffbord i min primitiva källare. Det finns bildbevis på detta i bildgalleriet, men riktigt klart med bordsben är det inte ännu.

Numera är det mest mina barn som är i centrum för mitt intresse, om än att vår hemsida kommer tvåa. När vi bor i Sverige blir det åter skruva och dona igen antar jag. Husägare emellan förstår nog vad jag menar

E-mailadressen till mig om ni vill skriva är: lars@ervik.nu

Är han inte söt så säg!
Här nedan skapas våra hemsidor och till höger har vi min plats på förvärvet i Bredäng
Vid skaparlyan hemma Vid skaparlyan på jobbet
Ett självporträtt i orakad, naturlig stil en vinterdag på Enrisvägen

Självporträtt

Här kommer några länktips :

Om du tycker om snygg webgrafik så är Anders Qvicker bara ett måste att besöka. Där har jag bl.a. fått tag i bakgrundsmönster, knappar, animerade giffar, samt en oräknerlig mängd tips om hur man snickrar hemsidor

Besöksräknare till hemsidor, prova Webtracker eller TheCounter. Den räknare jag har på vår sida är TheCounter.

Om gratis besöksstatistik skickade dagligen vie e-post, tilltalar dig, så kolla Netzapp.

Om du är osäker på HTML-kod, så kan du nog finna hjälp på Passagens HTML-konferens. Man registrerar en fråga där och får oftast svar av någon inom samma dygn.

Vill du använda Java i någon form, så är Passagens Javahuset ett bra tips. Flera javascripts och applets jag använt är lånade därifrån. Kolla även Javaboutique'en.

Vill du ha en egen NU-domän, som jag har? Kolla om ditt namn är ledigt på NuNames och om du sen vill ha även web-forwarding och e-post-forwarding, skall du definitivt kolla Instantweb från Netcorps.

Är du intresserad av flygplanskrascher? Kolla in Airsafe, där finns alla sakuppgifter om samtliga flygincidenter någonsin.

Behöver du en vajjande flagga på din hemsida, gå till World Animated Flags

Tillbaka till första sidan